070 - 387 14 16
Streefkerk in English

mr. A.A.M. Zeeman

mr. A.A.M. Zeeman

Advocaat sinds: 2008
Specialisatie: aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht, personen- en familierecht
Opleiding: Nederlands Recht, Rijksuniversiteit Groningen, Specialisatieopleiding Onderneming en Aansprakelijkheid, Grotius Academie

Alexa Zeeman (1982) adviseert en procedeert over het aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht. Hierbij moet onder meer gedacht worden aan werkgeversaansprakelijkheid, verkeersaansprakelijkheid, beroepsaansprakelijkheid, productaansprakelijkheid en bouw- en brandschaden. Meestal behartigt Alexa de belangen van de verzekeraar, zowel Nederlandse als buitenlandse verzekeringsmaatschappijen.

In 2014 rondde Alexa met succes de Grotius-opleiding ‘Onderneming en Aansprakelijkheid’ af.

Hiernaast staat Alexa cliënten bij op het terrein van het personen- en familierecht. Voor vragen over zaken als echtscheiding, verbreking van de samenleving, alimentatie en gezags- en omgangskwesties kunt u bij haar terecht.

Alexa procedeert bij rechtbanken, gerechtshoven en bij de raad van arbitrage.

Alexa werkte tijdens haar studie bij de Rechtswinkel Groningen en studeerde af in zowel de civielrechtelijke als de strafrechtelijke richting.

Activiteiten en lidmaatschappen

  • contactpersoon Insuralex, internationaal netwerk van advocatenkantoren gespecialiseerd in aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht