070 - 387 14 16
Streefkerk in English

Internationaal

Internationale samenwerking: een bron van kennis

Een aansprakelijkheidsvraag heeft regelmatig internationale aspecten. Daarom zijn wij lid van Insuralex.

Insuralex is een wereldwijde organisatie van verzekeringsrechtadvocaten. Per land of per jurisdictie is er één advocatenkantoor geselecteerd met grote expertise en ervaring in het aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht.

Dankzij ons lidmaatschap van Insuralex kunt u als cliënt beschikken over kennis van het verzekeringsrecht in tal van landen. Streefkerk Advocaten kan voor u als intermediair optreden of u kunt rechtstreeks contact opnemen met een verzekeringsrechtspecialist in het buitenland. Wij geven u graag de gegevens van Insuralex-leden en hun contactpersonen.

Buitenlandse verzekeringsmaatschappijen vinden op hun beurt via Insuralex hun weg naar Streefkerk Advocaten. Wij ondersteunen hen bij vragen over het Nederlandse aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht.

Daarnaast biedt Insuralex ons in de aangesloten landen directe toegang tot gespecialiseerde advocaten op vele andere relevante rechtsgebieden.

Meer informatie

Insuralex

Insuralex, wereldwijde organisatie van advocatenkantoren gespecialiseerd in aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht:
www.insuralex.com

The Arc Group

The Arc Group, Insuralex werkt samen met The Arc Group, een netwerk van Canadese verzekeringsrechtadvocaten:
www.thearcgroup.ca

IADC

IADC (International Organisation of Defense Counsel) is een wereldwijde vereniging van advocaten en bedrijfsjuristen die verzekeringsmaatschappijen bijstaan:
www.iadclaw.org